İpucu

SQL Server 2008 den sonra SSMS in bir özelliği olarak ortaya çıkan bu hata, sizin değişiklik yapmak istediğiniz bir tablo için silip yeniden oluşturmanız gereklidir bilgisini size verir. Bu durumdan kurtulmak isterseniz. SSMS --> Tools Menu --> Options --> Prevent Saving Changes ... ifadesi ile başlayan kutucukdaki işareti kaldırmanız yeterlidir.